Over ons

Weterbroek Bouw & Onderhoud is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie voor zowel de particuliere als zakelijke opdrachtgever.
Wij willen niet alleen duurzaam bouwen, maar ook duurzaam ondernemen en een betrouwbare partner zijn. Daarom zijn wij een veelzijdig en flexibel aannemersbedrijf die het gehele bouwtraject met u meedenkt. Goed samenwerken is cruciaal voor een mooi resultaat.

”Daag ons uit met uw (ver)bouwplannen dan verrassen wij u met onze oplossingen”


Begeleiding van opstart tot en met de oplevering

Een bouwproject neemt vaak enige tijd in beslag. Wij hechten daarom enorm veel waarde aan onze eerste kennismaking met u als opdrachtgever. Door goed te luisteren en door te vragen worden uw eisen en wensen nauwkeurig door ons vastgelegd. Aangezien bouwen ons vak is, geven wij u voldoende input met betrekking tot bouwtechnische oplossingen, keuze van materialen en andere creatieve ideeën en oplossingen. Samen komen wij tot een duidelijke beschrijving van het project.

De volgende fase is het opstellen en het bespreken van een voorstel. Wanneer hier overeenstemming over is bereikt worden alle afspraken inclusief de tijdsplanning vastgelegd. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Tijdens het project heeft u een vast contactpersoon. Hij begeleidt de verbouwing vanaf de start tot en met de oplevering van het project.

Ons doel is na de oplevering terug te kijken op een uitstekend resultaat en een prettige samenwerking.

Wilt u meer weten over mijn diensten neem dan contact op:

Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 29 beoordelingen